Okategoriserade

Coating/Sealant/Wax… Part 2

Finally… Part 2 of this winter test experiment is up and running, and this video explains in a short way how it is going to be done. Go ahead and watch it, and if you still have not hit that subscribe button, make sure you do. It means a lot! And as always, feel free to get in touch! CONTACT

Äntligen… Del 2 av vintertest-experimentet ligger uppe på youtube och denna förklarar kortfattat hur allt kommer att genomföras. Kolla på den, och har du fortfarande inte lagt en prenumeration på glossgarage-kanalen skulle det vara kul om du gjorde det. Och som vanligt, du är alltid välkommen att höra av dej! CONTACT

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s