Nyheter, Okategoriserade

Vem blir Sveriges bilvårdskung?

index

Att detailingscenen är stor på webben, med mängder av forum och facebookgrupper har väl knappast undgått någon och inte heller antalet ökande webshoppar.

Men hur går allt ihop egentligen, Svensson verkar ju köra sin V70 genom borsttvätten på Circle K och kör du kanske en Bentley eller Lamborghini är chansen stor att du låter en proffessionell detailer ta hand om make-upen på den.

Finns det verkligen en affärsmöjlighet i detta? Ja! Säger norska bilpleiekongen som växt från 0 till 40 miljoner i omsättning på fyra år.  Trots att antalet nya bilvårdswebshoppar ökat som tvättrepor på en svart lack tänker nu kongen ta över tronen i Sverige och det med buller och bång.

I december slår man upp portarna till sin svenska nätbutik på www.bilvardskungen.se och lockar inför introduktionen med bland annat tävlingar där bilvårdsrelaterade produkter till ett värde av 130.000kr står på spel. Vad sägs om ett presentkort på 50.000kr eller kanske en Rupes Bigfoot LHR12E?. I spetsen för den svenska satsningen står den i bilvårdskretsar inte helt okände Torbjörn Hansson som närmast kommer från Cifab/Sonax.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s