Okategoriserade, Tävlingar och Giveaways

Vad är #SantaIsADetailer2017

Screenshot-2017-11-26 Gloss Garage ( glossgarage se) • Foton och videoklipp på Instagram

Julen är snart här, och @glossgarage.se och vännerna på @pro_cardetailing fick en fantastisk idé att göra en Secret Santa i detailingvärlden. Vi uppmanar alla inom bilvård att skicka en anonym julklapp till någon som behöver lite extra uppmuntran i juletid. Gärna någon med intresse och hjärta för bilar och bilvård tänker vi. @glossgarage kommer att skicka en glädjande julklapp till någon i Sverige men behöver hjälp att nominera någon. Skicka ett mail info@glossgarage.se eller PM så kommer någon att väljas ut och få en anonymt skickad, bilvårdsrelaterad julklapp från Secret Santa. Så återigen, alla i bilvårdsvärlden ska hänga på – gör detta Du också. Reposta dessutom gärna detta, ju fler som är med ställer upp, desto fler får ju en värmande glädjande anonym julklapp. Härligt va! Vi samlas under #santaisadetailer2017 Både i sverige och world wide!

En reaktion till “Vad är #SantaIsADetailer2017”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s