Okategoriserade, Produkter

Är detta the boss of gloss?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mycket möjligt är det i alla fall. Tershine Refract är en keramisk quickcoat, en blandning av kiseldioxid och polymerer,  som är mycket enkel att använda och ska enligt egen utsago ge en magisk glans.
Vi börjar väl i rätt ända och tittar på appliceringen. Givetvis med nytvättad bil, i detta fallet tvättad med tershine Purify SiO2 som du kan läsa mer om HÄR. Nu börjar valmöjligheterna, antingen applicerar du på torr bil eller använder den som torkstöd.
Glossgarage.se har provat båda och oavsett vilken metod är går det snabbt och smidigt att få ett Sio2 skydd på bilen med refract. Spraya på bilen eller i mikrofiberduken, ca ett spray per panel, torka/sprid ut och ta en ren, torr mikrofiber och buffa lätt.  Skulle uppskatta att åtgången är ca 10ml till en normalstor bil. Drygare än Göran Persson alltså.

Men hur var det nu med den där glansen som utlovades?
Vi testade på två likvärdiga bilar, med samma tidigare lackskydd i grunden, men med skillnaden i våt eller torr applicering. Och jo, glansen kom,  på det typiska sättet att glansen ”växer” fram och inte når sitt maximum förrän efter en halvtimme/timme. Helt klart en glanshöjare, det var TYDLIGT glossigare resultat. På båda.
Förmodligen får man väl anta att skyddet blir något bättre och mer långvarigt vid torr applicering, men å andra sidan kompenseras det ju istället av frekvent användning om man använder Refract som torkstöd. Refract kan också läggas i flera lager om man väntar minst 24 timmar mellan varven.

Med sin enkla applicering, fina glans och lågt PPA – pris per applicering – får tershine Refract flytta in i finskåpet hos glossgarage.se, kanske borde den det hos dej också?

Beställ HÄR

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s