Okategoriserade

Viktig info!

Hej följare, vänner, leverantörer – ingen nämd ingen glömd!

Det har varit en flygande start för detta projekt och på kort tid har det producerats intressant innehåll, tillkommit följare och skapats nya bekantskaper, allt med den gemensamma nämnaren bilvård.

Tyvärr har det kommit till kännedom att det från vissa håll på olika forum och grupper spekuleras i olika riktningar huruvida Gloss Garage till exempel skulle vara ägare till diverse hårdmodererade forum och grupper eller varför inte hata det ena eller andra märket. Inget kunde vara mer fel! Har i vissa fall kunnat bemöta kritiken direkt och det känns som att man kommit i samförstånd när missuppfattningarna benats ut. Det kan dock vara på sin plats att förtydliga och klargöra att Gloss Garage INTE driver några forum, hatar några produkter eller ens har någon ekonomisk vinning kring produkerna som lyfts, det vill säga varken tillverkare, grossist eller åf.

Däremot finns ett engagemang i att testa produkter med öppna sinnen oavsett vad som står på etiketten (alla kan inte vara med alltid men tid kommer) utveckla teknik, diskutera kring produkter och teknik men kanske framför allt ha jäkligt kul kring ämnet som vi alla hör förhoppnings vis brinner för. Frågor, tips och ideér är välkommet, bara att höra av sig i kommentarer DM PM eller info@glossgarage.se

Ha en bra start på denna vecka full av fina möjligheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s