Okategoriserade

Adam´s Black Trim Restorer

Stänkskärmarna på en drygt tio år gammal släpkärra är kanske inte det första som slår en att snygga till, men varför inte. Dessutom, att hitta något som fått så lite omtanke och så mycket stryk av vädrets makter är nästan svårt att hitta.

Nu ska Adam´s Black Trim Restorer verkligen få bekänna färg.

IMG_5769

I ärlighetens namn, kändes detta egentligen bortom all räddning… men lite Black Trim Restorer på en mikrofiberduk visade mig motsatsen.

IMG_5768

Ganska enkelt faktiskt. Bara att stryka ut över ytan. Adam´s rekommenderar att rengöra ytan som ska behandlas med BTR först med Tire & Rubber Cleaner samt Coating Prep, och vill man följa den rekommendationen finns ett komplett kit med de produkter som behövs inklusive mikrofiberdukar. Vanlig APC och IPA fungerar förmodligen också lika bra. Vid detta test ville jag göra det så svårt som möjligt för BTR och skippade helt enkelt de förberedande stegen.

IMG_5770

Resultatet talar för sig själv, perfekt är det inte men en otrolig skillnad. Skulle man gå över ytan ytterligare en gång tror jag att resultatet skulle innebära toppklass. Förmodligen är det inte heller någon nackdel för resultatet att först preparera plasten, precis som Adam´s tipsar om.

Kan mycket väl rekommendera denna produkt till blekta, matta och slitna olackade plastdetaljer, och kommer att testa den igen när lämpligt objekt dyker upp.

Finns att köpa hos  www.premiumcarcare.se / Adam´s  Polishes  Sverige:

https://premiumcarcare.se/shop/product/black-trim-restorer?tm=webshop&sm=exterior/skydda

Eller som kit:

https://premiumcarcare.se/shop/product/trim-coating?tm=webshop&sm=paket/kit

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s