Okategoriserade

FOAM FRIDAY: Gyeon Q2M Foam

Hahahaha, glädjen står högt i tak. Våren är här på allvar, alltså har bilvårdssäsongen dragit igång på riktigt, det är fredag och inte minst Foam Friday.

Idag betyder Foam Friday Gyeon Q2M Foam.

Q2M Foam är Gyeons alternativ för en effektiv, men pH-neutral förtvätt som är säker för alla typer av lackbehandlingar.

Ok, men om man börjar med flaskan då, visst ger även den lite fredagsfeeling, lite vibbar av något att hälla glaset och avnjuta i kvällssolen, men vad känns ganska obestämbart men den fantasin får väl vara upp till var och en att fylla i. Dock försvinner den känslan när korken åker av och näsan i. Nej, det luktar inte illa men inte som något drickbart fast vad gör väl det – det ska det ju inte heller, den ska ju på bilen och frottera sig med damm och smuts.

Dags att sluta flumma och tvätta bil alltså!

1:5 i flaskan rekommenderar Gyeon och Gloss Garage lyder givetvis. Det går faktiskt att vrida ner blandningen en bit från max vilket resulterar i en förbrukning på ca 4 dl blandat ur flaskan för en bil. Hmm då blir det till att räkna…. alltså ca 0,75 dl Q2M Foam för en foamning och eftersom prislappen ligger på 239:- för en liter Q2M Foam alltså knappt 18kr för en tvätt. Detta kan förmodligen kapas en hel del med bättre utrustning och intrimmning av hur mycket och hur tjockt skum man behöver och vill ha.

Men funkar det då? Ja absolut. Skummet blir sådär härligt tjockt, hänger kvar så som man vill och inte att underskatta, ser snyggt ut!

Och kanske det viktigaste av allt, resultatet blir bra. Det blir rent nog för en touchless snabbtvätt med blåstorkning eller för att börja beröringstvätten utan ångest.

Ska man lita på Gyeon, och det ska man förmodligen, är även lackskyddet intakt efter användningen.

Så… sammanfattningen då? Ja, det är väl utan tvekan en positiv sammanfattning och är du i behov av en ny flaska foam – varför inte bara klicka in till CD Bilvårdsprodukter och klicka hem en!

https://cdbilvardsprodukter.se/sv/gyeon-quartz/gyeon-q2m-foam.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s