Okategoriserade

BigFoot Seminar

Tänkte bjuda på några korta scener från lördagens BigFoot Seminar. Ja, intentionen var faktiskt att bjuda på mycket mer innehåll i både form av bilder, filmer och annat men faktum är att tiden helt enkelt bara rusade iväg under dagens strida ström av föreläsningar, praktiska övningar och workshops samt shopping men inte minst, kanske roligast och mest givande av allt, möten med andra detailingälskare från nybörjare till proffs och entusiast, och de samtal och diskussioner det innebär.

Givetvis var det också en höjdpunkt att träffa på legender som Torben Vittrup, Fabrizio Gagliardi och Jason Rose personligen.

Erfarenheter rikare av att handgripligen kännt sig igenom en stor del av Rupes sortiment av maskiner, pads och medel, fått utökade kunskaper i edgework, våtslipning, marinpolering och glansmätning, tagit del av teoretiska fakta kring nya Rupesprodukter, polerrörelser och belysning var det dags att avsluta dagen med viktig information kring vibationsskador i händerna och maskinernas betydelse för att minska risken för detta.

Så, stort tack också till arrangörerna för detta event. Ser fram mot nästa BigFoot seminar, och ni som inte var där – ta er tiden och haka på.

Finns nog något givande på något sätt för alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s