Okategoriserade

Foam Friday: tershine Purify

Då var det fredag igen och vilken fredag sen, härligt varmt och solen fullkomligt vräker ner. Givetvis betyder det Foam Friday och idag började funderingarna kring ett testvinnande schampo snurra. Hur bra är det att foama? Vad kostar det? Att tershine Purify är bra som schampo vet nog de flesta, det är dessutom säkerställt av en av de främsta bilvårdsprodukttestarna i sverige, läs här:

https://glossgaragese.wordpress.com/2017/12/11/premium-schampo-test-infor-2018/ 😉

Allvarligt talat, var nog tanken trots allt att det skulle bli bra skum men till en oförsvarbart hög kostnad.

IMG_6463

Provblandningen blev ca 1dl purify och ca 5 dl vatten i skumlansens flaska. När rätt nivå av tjocklek på skum nåtts gick det åt ca 2 dl av blandningen i flaskan, således räcker det till tre skummningar. Eftersom en 500ml flaska Purify plockar av dig 198:- och räcker till 15 Foam Fridays eller vilken dag du nu vill skumma bilen på, till en kostnad på runt 13kr per gång.

Möjligen går det att ytterligare snåla in på blandningen, eller lägga mindre skum på bilen och kanske komma ner till 4 skummningar på ovan nämnda 1+5 blandning, men det är ju fredag och då ska vi inte va snåla!

Funkar det då? Jo, skummet är det inget som helst fel på och efter fem minuter ligger det fortfarande till stor del kvar. Försöksobjektet hade ett pikant täcke av pollen och vägdamm, förmodligen den grad av smuts som ett schampo kan handskas med utan att misslyckas på en bil för det funkade ju bra!

Däremot, hårdare smutsad bil, sämre lackskyddad osv, hade det förmodligen fått bita i gruset gentemot en dedikerad produkt.

Vad ska man säga då? Ibland kommer det funka perfa, inbland förmodligen mindre bra men med tanke på att purify faktiskt egentligen är ett testvinnande schampo och dessutom har förmågan att knäcka extra som skum, är det väl läge att sträcka upp tummen och rekommendera. Men leta även rätt på en produkt avsedd för skummande förtvätt.

IMG_6474

Klicka in på www.tershine.com och beställ!

https://tershine.com/collections/frontpage/products/purify

Ha en skummande fredag och en riktigt glossig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s