Okategoriserade

Polishangel High Gloss

IMG_6961

Polishangel High Gloss. Visst har den synts till ett par gånger här och var på glossgarage.se´s sidor. Under glada tillrop och glansiga kameravinklar. Men den har aldrig fått någon djupare presentation och det känns som det är dags att rätta till den underlåtelsen.

Att Polishangel är lite speciellt i många bemärkselser kan väl inte ha undgått gängse bilvårdsentusiast eller proffs. Jag har ett stort hjärta där många tillverkare, och ännu fler produkter har sin speciella glansiga plats men jag kan inte låta bli att tycka att Polishangel i allmänhet är lite utöver det vanliga, vissa produkter, som High Gloss även mer än så.

Du som känner till Polishangel, men troligtvis inte (ännu) bekantat dig med någon av produkterna kommer förmodligen redan nu börja knorra. Fast du kan lika gärna lägga av 😉 Visst, 595:- för 200ml. Jo, ja, jag erkänner det kan kännas lite…intensivt? MEN det är billigt. Ruskigt billigt. Hur och varför?

Enkelt. Det finns många argument. Lite mer åt det flummiga hållet kanske, men det där med känsla är ju viktigt. En produkt som handgjord i små serier på beställning, i en förpackning som utstrålar auktoritet. ”Den här är ordinerad för din lacks välbefinande” . En doft som säger ”det här är business”. Konsistensen och den snygga lila färgen. Kvalitetsintrycket är totalt.

Resultatet. Herregud. Resultatet. High Gloss består av en speciell blandning polymerer, kiseldioxid och framförallt ett mycket högt innehåll av titaniumdioxid. High Gloss är förmodligen en av de mest effektiva glanshöjande sprayvaxerna på marknaden. Resultatet blir en glasklar skinande glans, med en oemotståndlig lyster som kan få den mest motståndkraftige på fall.

Flexibiliteten. Använd High Gloss som torkstöd, använd det på torr bil, använd det som ett fristående skydd eller toppa och glanshöj en befintlig behandling. Jag föredrar att använda på torr bil, och att höja och underhålla en befintlig behandling.

Ekonomin. Yes, den är billig. Så jäkla galet dryg. Med ett trededels sprut per panel kommer den räcka riktigt länge – och blir tadaaa billig. Det kan vara billigt att köpa dyrt men det är oftast dyrt att köpa billigt. Men i allvarets namnn, inte väljer man en topprodukt enkom för sin prislapp. Man väljer den för resultatet. Priset, eller rättare sagt kostnaden, blir en bonus.

Detta kanske låter som en enkelspårig hyllningsrescension tycker du? Du har helt rätt. Det är det också. Polishangel High Gloss är helt enkelt en fantastiskt produkt. Jag är helt totalt såld på den. Du borde också ha den på hyllan och på din bil om du gillar glans. Vad väntar du på!

http://www.streetpower-rekond.se/sio2-spray-coating/1283-high-gloss-200ml.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s