Okategoriserade

Tips: Scangrip SUNMATCH till kanonpris!

IMG_8255

Att försöka sysselsätta sig med att lirka upp en billack till toppskick skulle man kunna säga är delvis en materialsport, en del av detta är givetvis belysning. Utan bra belysning är det dels nästan omöjligt att bedöma lackens kondition och ta ställning till vilka insatser som behövs i tid, material och maskiner som krävs. Avgörande för lönsamheten  om detailing är ditt yrke, likväl för att kunna förutse om skillsen/kemen/maskinerna räcker till om du är hemmafixare. Eller för allt i världen, få 50/50 bilderna att bli än effektfullare, oavsett nivå.

Att under arbetets gång göra bedömningar för att slippa överraskningar när coatingen redan härdat och solens obarmhärtiga strålar hjälper till att detaljstudera och kvarvarande swirls framträder, nej det är ju uteslutet för de flesta utom möjligen grabbarna och tjejerna som fixar helrekonden för 695 eller nåt i den stilen. Vi andra behöver ledas av ljuset.

Belysningen för detailing i sin helhet är en uppsats på en jäkla massa poäng i sig och inget jag tänker beröra här just nu, det är en helt annan historia. MEN en effektiv lampa för som sagt kontroller innan, under och efter behöver ju ALLA som tänker ingå närmare bekantskap med lacken. Bra grejer kostar en slant, jajjemän, så är det. Men du kanske hör till dem, som precis som ja,g också tror att billigt kan vara bra? Jo visst fan kan det vara så ibland men i 95 fall av 100 får man exakt vad man betalar för, därför har jag inköpt och provat allehanda billiga lampor, för inte ville jag väl  pröjsa nästan 1300 spänn för en ”vanlig ledlampa”?

Tyvärr har dessa lampor jag köpt och provat inte hållt måttet. Ett dugg. Än mer tyvärr är nog att om jag skulle våga räkna efter så har det nog också kostat MER än de 1295:- en Scangrip Sunmatch skulle kostat initialt…. Och med sedan en tid sittandes med facit i hand, dvs en Scangrip Sunmatch, kan jag bara konstatera att den är en ovärdelig hjälp till perfektion. Syns inga defekter i Sunmatchen, då VET jag att bilen kommer att se absolut alldeles fantastisk ut i solen!

Ibland kan också undantaget bekräfta regeln, och billigt kan var riktigt jäkla bra. Jag menar, just nu har Streetpower Rekond dunderpris på Scangrip SUNMATCH, 647,50:-! Där för är detta dagens tips, du som ännu inte har en, klicka in och köpa, bara. Du kommer inte att bli besviken. Däremot kommer du grubbla på hur du klarat dig utan den innan!

http://www.streetpower-rekond.se/scangrip/1843-scangrip-sunmatch.html

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s