Okategoriserade

Dags att preparera för sommaren!

IMG_0696

Vinterhjulen är på, i garaget ligger sommarhjulen, förhoppningsvis rengjorda efter behov och konstens alla regler. Men skyddade? När de ändå är av är det ju guldläge för att även ge sig på insidan.

Om inte, ta en titt på Polishangel Supersport, som är en teflon och titaniumdixodprodukt avsedd för att skydda fälgar.

Som sig bör i sann Polishangel-anda ger den ett exklusivt och lite speciellt intryck med sin lite udda och lätt förtjusande design.
Som vanligt i samma Polishangel-anda är den också mycket användarvänlig.

Spraya i mikrofiberduk, eller som här direkt på fälgen, fördela, vänd på duken torka igen och till sist buffa med en andra mikrofiberduk. Klart!

Det bästa av allt, Supersport ger en tydligt synbar höjning av utseendet, i detta fall mer glans på de polerade ytorna, och mer pop i metallicen på de lackerade.

Redan behandlat dina fälgar? Inga problem! Polishangel Supersport funkar fint som underhållsprodukt och topper till de flesta förekommande fälgbehandlingar.

IMG_0707

Nej, däremot ger inte Supersport rosa skiftningar i fälgarna, och tur är väl det. Eller….? Det är helt enkelt vacker Misanoröd som speglar sig i glansen boostad av den.

Åtgång då? Tuff fråga men den är rejält dryg och kommer räcka till att täcka fälgarna mååååånga gånger Lite produkt räcker långt. Ingen tvekan här.

Du hittar den hos Streetpower-rekond.se och finns i 200ml och 500ml förpackning.
200 ml för 475 :- http://www.streetpower-rekond.se/falg-dack/777-supersport-ptfe-falg-wax-200ml.html
500ml för 875:- http://www.streetpower-rekond.se/falg-dack/778-supersport-ptfe-falg-wax-500ml.html

Nackdelar? Svårt att hitta några uppenbara faktiskt, skulle väl vara initialmotståndet man kan känna inför prislappen, fast, som som det som många gånger brukar vara är det billigt att köpa dyrt, den räcker länge och resultatet är glädjande så nej, inga direkta nackdelar med Polishangel Supersport.

Så… gör ditt framtida jag en tjänst. Preparera för nästa sommar, se till att du har rena, snygga och skyddade fälgar att montera på till våren.
Eller, ge vinterfälgarna lite kärlek så de blir lätt-tvättade i vinter.

Och, för all del, glöm inte däckglansen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s